Relaxzetels Easy In And Out

Ergonomische eenzitten: snel en veilig aan huis geleverd


Met één druk op de knop gemakkelijk gaan zitten en met een zacht duwtje in de rug weer rechtstaan? Maak kennis met Easy In And Out. Onze elektrische relaxfauteuils zijn niet alleen een plus in uw interieur: naast een mooi Italiaans design kan u ook rekenen op een stevig staaltje comfort. Troef? Wij leveren deze stoffen of lederen verstelbare zetels snel en veilig aan huis of tot in het woonzorgcentrum. Webshop LOOKnLIKE zet alles op alles voor minimaal contact en maximaal gemak!


De Easy In And Out collectie is geschikt voor iedere leeftijd en lichaamsbouw. Twijfelt u welke relaxfauteuil bij u past? Zoekt u extra productinformatie? Heeft u vragen over de gezondheidsrichtlijnen die we respecteren? Bel ons op 0475 20 07 51 (David), 0475 68 07 02 (Maarten) of mail naar info@looknlike.be
Ontdek de super deals:

VOLG ONS OP FACEBOOK VOOR MEER DETAILS 

 

 

 

LOOKnLIKE NEWS

Nieuw adres toonzaal :  Betekomsesteenweg 69 E, 3200 AARSCHOT

Volg ons op  FACEBOOK  en  INSTAGRAM

Subscribe Thanks
Thanks for your subscription!

Door toedoen van COVID-19 werden velen onder ons onverwacht uitgedaagd tot het aanpassen van vooropgestelde doelen en zelfs nieuwe doelen te creëren.  Wie had gedacht dat een mondmasker in 2020 een waar fashion item ging worden?  Dat telewerken het nieuwe normaal zou zijn,...

Hetzelfde verhaal voor LOOKnLIKE, meubelwinkel gespecialiseerd in sta-op zetels en relaxfauteuils, vooral actief in de wereld van senioren en serviceflats.  Van de ene op de andere dag werd ons doelpubliek onbereikbaar.  Doelen noodzakelijk bijsturen was hier een licht understatement.  De winkel in Herent hebben we gesloten en een nieuw pand gezocht en gevonden te Aarschot.

Door onze aanwezigheid in de zorgsector en snel schakelen met ons netwerk van fabrikanten en distributeurs zag LNL Medicare in maart 2020 het levenslicht. Ondertussen zijn we uitgegroeid tot een betrouwbare leverancier van beschermingsmaterialen en dit zowel aan de zorgsector, bedrijven, scholen, steden en gemeenten.

Uiteraard bent u als particulier ook welkom!  Doordat we grotere hoeveelheden leveren aan de zorgsector kan u meegenieten van een zeer correcte prijs op onze materialen.  
Bestel eenvoudig uw producten online of kom langs op ons afhaalpunt.


MEDICARE